Julefrokost 2016

Efter et forrygende 2015 med masser af ros, skruer vi i år endnu mere op for blusset og leverer en julefrokost i absolut særklasse.

Der vil som altid være noget til ganen og grinet og vores flotte mandelgaver til uddeling!

Der er intet som et julebord på Nord

Nord Natklub er stedet for nattelivets 30+’ere. Vi sætter en ære i at skabe flotte rammer, og en stemningsfuld atmosfære med højt til loftet. Det er jo ikke fordi at du ændrer dig efter at have fyldt 30 år. Men du stiller måske lidt flere krav . Til dit job, dit hjem, dine venner – og dine julefrokoster. Det forstår vi.

Lad os sørge for den perfekte julefrokost, hjemmelavet julemad, god underholdning og musik du kan danse til. Vores opmærksomme værtinder sørger for alt, så I kan nyde middagen, stemningen og hinanden gode selskab.

Der er bare intet som et julebord på Nord.

Underholdningen

Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg, til gengædl stvaer han ikke så gotd. Torben Chris tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.

Han er lidt af en street-talker – han kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg.

På det seneste er Torben Chris begyndt at have en mere politisk-satirisk vinkel med i sit show, naturligvis gearet efter publikums alder. Så glæd dig til en uforglemmelig aften i godt selskab, med god mad og Torben Chris som uden tvivl vil få dig til at huske en fantastisk aften

på NORD Natklub.

Middag

Til en rigtig julefrokost er der bare nogle ting man ikke skal pille ved. Herunder middagen! Vores 3-retters julebuffet er stadig traditionel og med fokus på gode kvalitetsråvarer. Vi har vores helt eget kokketeam til at stå for maden – på den måde er I sikret at julemaden er præcis som den skal være.

Menuen består af:

  • Hvide sild m. kapers syltede løg og frisk dild. karry sild m. æbletern, kapers, dild og purløg.
  • Fiskefilet serveret med hjemmelavet remoulade og citron
  • Flæskesteg som man kender det med rødkål
  • Halve æg m. rejer, mayonaise og dild
  • Dejlig rødkålsalat m. fetaost, persille og masser af tranebær
  • Mini medisterpølser med asier og sennep
  • Frikadeller med hjemmelavet surt
  • Lun leverpostej med bacon og ristede champignon
  • Hertil 2 slags brød, fedt og smør
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Program

18.00   Ankomst til NORD Natklub. Vores søde værtinder vil servere et glas Cava som velkomst drink.

18.45   Forret og hovedret kommer på bordet

20.00  Torben Chris går på scenen og sørger for aftenens underholdning

20.30  Desserten bliver serveret

21.00  Den heldige vinder af mandelgaven bliver fundet

21.30  Gæster henvises til sofaområde (husk at booke bord).

22.00 PANAMA åbner for alle, og festen går for alvor i gang!

Mandelgaver

Vores mandelgaver er berømte og berygtede – og i år er ingen undtagelse. På Nord Natklub kan man hver aften vinde et gavekort på 1500 kr,-.

Booking og priser

På NORD Natklub hilser vi alle velkommen. For os er det underordnet om I er to veninder eller en virksomhed med 100 ansatte. Vi elsker selskaber – store og små. Hvis der er en uheldig gæst i selskabet, der endnu ikke har rundet det skarpe hjørne, så er vi cool nok til at lukke jer ind.

Det eneste det kræver for at reservere, booke bord eller få mere information om vores julefrokosttilbud er, at sende en mail eller give et kald. Husk at du også kan booke bord i natklubben efter middagen. Har du spørgsmål eller vil du booke kan du kontakte:

Malou Erlandsen
malou@nordnatklub.dk
+45 2711 1788

Mail: booking@nordnatklub.dk

Pris pr. person:

649,-(ekskl. fri bar)

799,- inkl. vin, øl og vand fra kl. 18.00 – 22.00

Bordbooking i natklubben

Det er altid godt at have en base. Er man et større selskab, eller vil man bare gerne have et område for sig selv, kan man gennem også booke borde eller hele områder efter kl. 22.00, når natklubben åbner.

Send en mail med forespørgsel til: bord@nordnatklub.dk

Vi glæder os til at tage imod jer!