KONCEPT

Nord Natklub er festen for dem over 30. Læs mere om vores koncept, historie og dørpolitik.

 

Du kan sove, når du bliver gammel

Nord er en natklub for nattelivets 30+’ere. Det er ikke fordi, du ændrer dig, når du fylder 30. Men du stiller måske lidt flere krav. Til dit job, dit hjem, dine venner – og dine byture. Du foretrækker en skarp cocktail frem for en lunken pilsner, dansemusik i stedet for dunkende techno og lækre omgivelser frem for det brune værtshus nede på hjørnet. Derfor åbnede vi Nord Natklub i 2008, der som den første klub i Nordeuropa kørte med en aldersgrænse på 30 år.

Vi fandt inspiration i metropoler som New York, London og Barcelona, hvor natklubberne tilbyder mere end bare en fest – de tilbyder en totaloplevelse. Det handler om den helt rigtige blanding af kvalitet, atmosfære og smukke mennesker. Og på Nord, ja, der har vi det hele.

Vores motto er, “du kan sove, når du bliver gammel”. Og det er der lang tid til.

Events

Nord er mere end en natklub. Vi arrangerer koncerter med de største danske navne, middagsselskaber, galla-aftener, julefrokoster, filmpremierer og tusind andre ting. Du kan læse mere i vores eventkalender.

Døren

Vi har en officiel aldersgrænse på 30 år. Hvis du ligner én på 20, kan du være så heldig, at dørmanden lige vil se noget ID. Det kalder vi en god start på aftenen.

Vi elsker selskaber – store og små. Hvis der er en uheldig gæst i selskabet, der endnu ikke har rundet det skarpe hjørne, så er vi cool nok til at lukke jer ind.

Dresscode

Vi er ikke diktatoriske, når det kommer til dresscode – alle er velkomne. Vores dørmænd er hverken hipsters eller fashionistas, men du kommer altså ikke ind i udslidte sneakers og en gammel hættetrøje.