NORD Natklub – Private Dining Selskabslokale

Start din fest på toppen af NORD! Du har nu mulighed for at holde din helt egen fest på toppen af København – inklusiv din helt egen tagterrasse!

De færreste ved at der på toppen af den gamle biografbygning findes et selskabslokale og en kæmpe tagterrasse – NORD Natklub har nu gjort det muligt at skabe de optimale rammer for en fantastisk fest. Lokalet kan bruges til mellem 20 og 80 personer – og om sommeren endnu flere! Om du ønsker at bruge det til private dining, konferencer, fredagsbar, cocktail smagning, fødselsdag, stå-op cocktailfest med champagne og snacks – ja det er jo næsten en kliché – men det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen.

Vi har rammerne og vores værtinder skal nok sørge for at I får den bedste oplevelse. Vi kan stå for alt lige fra personale til mad, borddækning, DJs og andre festlige indslag. Men det er selvfølgeligt også muligt selv at tage sine egne festelementer med. Kontakt Malou via malou@nordnatklub.dk og tag en snak om de mange muligheder. Har du drømmene, så skal vi nok hjælpe til med at få dem opfyldt!

Vi ses på toppen af en af Københavns mest historiske bygninger – og selvfølgeligt på dansegulvet!

Info om NORD Natklubs Private Dining Selskabslokale:

  • Plads til op til 80 spisende gæster (det dobbelte om sommeren)
  • Egen privat bar
  • Egen privat tagterrasse
  • Direkte adgang fra tagterrassen til NORD Natklub (åbner primo 2016)
Skriv til malou@nordnatklub.dk for yderligere info.

Du kan sove når du bliver gammel!

 

Send en forespørgsel:

Dit navn (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dato

Antal

Forespørgsel